Delivery Information

Proiectul Geanta-din-Piele.ro s-a nascut din pasiunea pentru acest gen de produse, realizate din piele 100% naturala. Produsele noastre sunt realizare cu multa atentie si indemanare de designeri si croitori romani, iar materialele folosite sunt provenite local sau din import Italia. 

Desi o parte din produse le avem disponibile sub forma unei pre-comenzi, o parte din ele le putem avea pe stoc, cu livrare imediata. Verificati telefonic modelul de geanta dorit - 0741.68.99.46.

Durata aproximativa de livrare a produselor comandate de pe siteul www.geanta-din-piele.ro este de 5 - 7 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 14 zile, clientii afectati fiind contactati si anuntati in prealabil.

Livrarea produselor comandate se va efectua prin intermediul unei firme de curierat rapid si va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu reprezentantul firmei de curierat.

 

Costuri livrare

Transportul este gratuit oriunde in tara. Taxele in cazul unui ramburs sunt suportate de client.

 

Cum platesc

Contravaloarea produselor comandate se plateste direct curierului care livreaza produsele.

In scurt timp vom implementa si posibilitatea platii cu cardul.

 

Conditii speciale

In durata de livrare a produselor comandate pot interveni factori externi care pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a firmei de curierat, cum ar fi: conditii meteo nefavorabile, calamitati, manifestari de strada, accidente, blocaje rutiere sau alte situatii speciale. In toate aceste cazuri, veti fi informat de un reprezentant si vi sa va comunica o noua data de livrare.  www.geanta-din-piele.ro nu poate fi responsabil si nu va plati despagubiri pentru eventualele prejudicii create de nelivrarea la timp a produselor.